Amerika újoncai: a legjobbak

A legjobb-legszebb hotelek listáját minden évben minden ország minden utazási magazinja megválasztja - a lista rangját az azt publikáló újság rangja határozza meg. A 2009-es év legjobb európai szállodáiról már volt szó, most nézzük, kik is Amerika legjobbjai. A HOT List a Condé Nast Traveler 2010. májusi számában jelent meg, 66 új szállodát mutat be. Lássuk kik a legjobbak ebben a kategóriában a tengerentúlon.

Azur Real Boutique Cordoba, Argentína
Córdoba Argentína egyik leglátogatottab városa, ahova a turisták a 17. századi városképért és a közeli hegyekért jönnek. Az új, mindössze 14 szobás szálloda a városközpontban található, egy műemléki védelem alatt álló épületben. A szobák ennek megfelelően meglehetősen különböznek méretben és formában, de berendezésük hasonló: narancsszín falak, fa és bőr bútorok, hatalmas, kényelmes ágy.

Viceroy Anguilla
A Karib-térség első Viceroy-szállodája klasszikus tengerparti nyaralószálloda. Stílusa nemzetközi - lehetne bárhol a világon. Összesen 166 szobája van, köztük tengerparti villák, lakosztályok. Az "egyszerűbb" szobák berendezése között az elvárható minibár, telefon, flat-screen tv, internet és széf mellett szerepel a márvány fürdőszoba, a a saját séf és a tágas erkély is.

The Aubrey, Santiago
A chilei földrengés szerencsére épen hagyta ezt az 1927-ben épült, terrakotta tetős, 15 szobás szállodát. A ház macskaköves udvara ma étterem, de itt kapott helyet a csöppnyi úszómedence is. A szobák mindegyikében megtalálható minden elvárható modern felszerelés, de egyedi stílusuk az, ami igazán csodálatossá teszi ezt a hotelt.

Estancia Vik Jose Ignacio, Uruguay
Az uruguay-i hacienda a népszerű tengerparti város, José Ignacio közelében található. A hacienda ma is működik: istallók, lovaspálya is tartoznak hozzá. Igazán érdekessé a különböző uruguay-i művészek munkái teszik: ezek díszítik ugyanis a 12 lakosztályt. A környék lovasglásra, kajakozásra, strandolásra csábít, de nem szabad kihagyni a szállodai vacsorát, melyhez az alapanyagot a szálloda saját kertjéből szedik.

Ames Hotel, Boston
A 13 szintes Ames Building Boston első "felhőkarcolója" volt - mostantól 114 szobás szálloda. Berendezése a minimalista stílust követi, fehér falak és fekete-fehér berendezés, melyet a vörös dohányzóasztal dob fel. Az egész falat elfoglaló ablakokból kiváló kilátás nyílik a városra.

 

The Betsy, Miami
Aki nem riad vissza a Miami helyszínelők sötét bűnügyeitől, vagy éppen ellenkezőleg, a sorozat nézése alatt kapott kedvet a városhoz, annak tudom ajánlani a a város népszerű tengerpartján, South Beachen található vadonatúj szállodát. A gyönyörű art deco épület 63 szobája klasszikus berendezésű: pasztellszínek dominálnak. Kicsi úszómedence, kicsi fürdőszoba, remek étterem, wellness szolgáltatások -csak pár jellemző dolog a hotelről.

Crosby Street Hotel, New York
Aki azt hiszi, hogy végre egy elfogadható árú szálloda New Yorkban, az csalódni fog. A SoHo negyed legújabb, kortárs művészeti alkotásokat felvonultató szállodájában pihenhetünk a hatalmas kanapékon, gyönyörködhetünk a szoborkertben de ezért nagyjából 500 USD/éj árat kell fizetnünk. A szálloda korábbi életében parkolóház volt, hatalmas szobablakain keresztül a negyed tűzlépcsőiben is gyönyörködhetünk.
 

 

 

The Mark, New York
A trendi Upper East Side egyik régi és unalmas épülete lett friss és izgalmas: köszönhetjük ezt a a francia lakberendezőnek, Jacques Grange-nek. A 100 szoba és 50 lakosztály két meghatározó eleme a sötétszürke kanapé és a fürdőszobai tükörbe épített tévé. Absztrakt fényképek, orchideák, minibár, Bang&Olufsen HD tv és audio-rendszer - csak néhány a legfontosabb szobai elemek közül.

The Pierre, New York
A hotel először 1930-ban nyílt meg, és lett a Fifth Avenue legendásan elegáns szállodája. Tavaly újjááéledt, ezúttal a Taj Hotels tagjaként. A 189 vendégszoba a felújítás során teljesen megújult: márvány fürdőszoba, flat-screen hd tv, dvd-játszó, iPod-dokoló, internet, telefon, printer-fax, fürdőköpeny, hajszárító, digitális mérleg - ez csak egy része a szoba alapfelszereltségének. A szállodában fitnesz terem, business center, étterem - és itt már nincsen lehetetlen: a vendég minden kérése elintézhető.


The Ritz Carlton Highlands, Lake Tahoe, Kalifornia
Pályaszállás a Sierra Nevada hegységben, saját sílifttel, mely a szállodát a faluval köti össze. A 170 szobát cédrusfenyő bútorokkal, márvány fürdőszobával és kellemes kandallóval tették otthonossá. Aki nem szeret síelni, az is biztosan élveszni fogja a spa-szolgáltatásokat, a két fűtött kinti úszómedencét és a remek éttermet.


The Standard, New York
Manhattan déli részén található szálloda 337 szobával. A szobák hatalmas ablakain keresztül a város és a Hudson-folyó látható, de mi van a szobában? Hatalmas hd-tv, iPod-hoz köthető audió-rendszer, minibár, ingyenes WiFi, hatalmas kádak, fürdőköpeny. A szálloda bárja kihagyhatatlan!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vojazs.blog.hu/api/trackback/id/tr531948517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess a Facebookon is!

Utolsó kommentek

Címkék

2013 (7) 2014 (11) 2015 (14) 2016 (12) 2017 (14) 2018 (9) afrika (38) amerika (40) amszterdam (6) anglia (41) ausztrália (21) ausztria (23) ázsia (6) balaton (5) bali (9) bécs (6) belföld (28) belgium (9) bled (5) bor (6) börzsöny (7) brazília (11) budapest (26) családinyaralás (11) csehország (14) dánia (11) dél (23) dél afrika (8) dunakanyar (6) egyesült államok (30) európa (6) évforduló (5) facebook (6) fesztivál (9) film (8) focivb (27) focivébé (23) forgatási helyszín (8) forma 1 (12) fotó (11) fotók (6) franciaország (40) hajó (6) hajóút (5) hollandia (12) horvátország (6) hotel (50) húsvét (5) india (18) internet (13) iphone (5) irán (5) izland (6) japán (14) júliai alpok (6) kanada (18) karácsony (30) karib (21) kastély (5) kedvezmény (12) kenya (5) kerékpár (12) kilátó (5) kína (14) kirándulás (7) korea (7) környezetvédelem (14) különleges (19) kulturális főváros (8) las vegas (6) legnagyobb (5) lengyelország (9) london (14) magyarország (53) maldív (5) marketing (5) mexikó (19) múzeum (17) nagy britannia (11) németország (28) nemzeti park (7) new york (16) nyaralás (33) nyeremény (5) nyereményjáték (5) ökoturizmus (26) olaszország (21) oroszország (8) párizs (8) plakát (6) portugália (9) programajánló (12) programok (5) reklám (7) repülés (27) singapore (5) skócia (10) spanyolország (25) svájc (12) svédország (7) sydney (5) szálloda (63) szállodák (7) szeged (7) szilveszter (6) szingapúr (8) szlovénia (20) szokatlan (10) tata (6) technika (5) témapark (5) törökország (9) túrázás (9) turizmus (217) unesco (21) usa (67) utazás (452) utazási iroda (5) vár (5) videó (30) világörökség (55) vonat (15) weboldal (5) zene (9) Címkefelhő

Minden, ami utazás

Utazás minden viszonylatban és változatban. Ha velem szeretnél kapcsolatba lépni, itt megteheted: vojazsblog@yahoo.com

süti beállítások módosítása